Eurolijsten


Eurolijsten is een jonge, moderne firma die reeds meer dan 40 jaar een vaste waarde uitmaakt op de Europese inlijstmarkt. Gesticht in 1971 is Eurolijsten voortdurend blijven groeien tot wat het nu is: een Europees denkend bedrijf dat zich flexibel aanpast aan de veranderende eisen en trends. We dragen service en klantengerichtheid hoog in het vaandel en we trachten keer op keer bergen te verzetten om onze klanten dat extra beetje speciale aandacht te geven. Vandaag de dag profileert Eurolijsten zich in Europa als één van de grootste totaalleveranciers én partner voor de inlijsthandel Bezoek onze toonzaal waar alle lijsten, passe-partoutkarton, ophangsystemen, machines, ... voorgesteld en gedemonstreerd worden!

EURO-TEAM

De totale groep rond EUROLIJSTEN stelt 88 mensen te werk. In de hoofdzetel in Eke werken 64 mensen. Zij staan in voor een vlotte orderverwerking en een feilloze administratie.

Team >>

Wegwijzer

EUROLIJSTEN is gehuisvest in een modern gebouw, gelegen in de industriezone van Eke, vlakbij Gent (België). Dankzij haar gunstige ligging bij de autosnelweg is de firma goed bereikbaar voor haar cliënteel.

Wegwijzer >>

Praktische info

Openingsuren, bestellingen, contactgegevens ..

Praktische info >>